Biežāk uzdotie jautājumi

Kā pareizi ielikt paketi?

Lielākoties, nopērkot paketes, tām līdzi uz iepakojuma ir lietošanas instrukcija, ar kuru vēlams pirms paketes ievietošanas iepazīties. Pārsvarā visām higiēniskajām paketēm viena pusē ir līmlente, ar kuru paketes pielīmet pie apakšveļas.

Lipīgā puse vienmēr ievietojama uz apakšveļas pusi. Higiēniskās paketes mēdz but ar līmējamiem “spārniņiem” un bez tiem. Jānoņem papīrs, kas atrodas virs limējamās daļas un pakete jāievieto apakšveļā ar pareizo pusi uz priekšu. Tam, kura ir priekšpuse un kura mugurpuse, jābūt attēlotam uz iepakojuma, dažkārt paketes ir simetriskas un netiek atsevišķi izdalīta priekšpuse un mugurpuse. Ja paketei ir “spārniņi”, tie pielīmējami, atlokot tos uz leju gar biksītēm.

Izvēloties paketi, svarīgi pievērst uzmanību tās izmēram un uzsūkšanās pakāpei, kas parasti atainota uz paciņas ar skalas palīdzību, atkarība no menstrualãs asiņošanas stipruma. Pakete jāmaina aptuveni reizi 4 stundās vai kad tā ir pilna, vai kad sāc just diskomfortu. Jāatceras, ka izlietotās paketes nedrīkst mest tualetes poda, tās jamet tikai miskaste!

Aktuālie piedāvājumi

JauniešiemAKTUĀLI

Konsultācijas

SkolēniemAKTUĀLI

Nodarbības