“Papardes zieds” piedalās festivālā LAMPA

26. jūnijs, 2017 | Vecākiem

Biedrība “Papardes zieds” aktīvi piedalās 3. sarunu festivālā LAMPA, kas 30. jūnijā un 1. jūlijā norisinās Cēsīs.

  • 30.06. plkst. 12.30 – 13.45 uz Swedbank izglītības skatuves notiks mūsu biedrības organizētā diskusija “Drosme zināt”. Iedvesma sarunai ir trīs stāsti par mums, izglītību un drošību, kurus stāstīs vēstures skolotājs un mācību grāmatu autors Valdis Klišāns, piecu bērnu māmiņa Ilona Platonova un jauniete Ilze Ozola.
  • 30.06. plkst. 12:30 – 22:00 teltī “Bauda” notiks “Papardes zieda” atbalstīta aktivitāte “Bauda. Bauda? Bauda!”, kas veltīta HIV tēmai. Programmā – “stand up” veida sarunas par to, kāpēc un kā uz katru seksuāli aktīvu cilvēku attiecas HIV, izlaušanās spēle, kā arī iespēja veikt HIV eksprestestu.
  • 01.07. plkst. 10:00 – 20:00 “Tikumības teltī” notiks “Tikumiskie lasījumi”, kuru ietvaros tiks diskutēts par vairāku Latvijas politiķu vēlmi ietekmēt sabiedrības, īpaši bērnu un jauniešu, tikumisko audzināšanu. Jautājums, uz kuru tiks mēģināts rast atbildi: vai tikumiskā audzināšana tiešām veicina mūsu sabiedrības drošību?
  • 01.07. plkst. 18:00 – 19:30 “Skeptiskajā teltī” notiks diskusija “Kāpēc tādas kaislības ap seksuālo izglītību?”, kuras mērķis ir rast atbildi uz jautājumu, kādēļ vienai sabiedrības daļai seksuālā izglītība ir kā dadzis acī? “Papardes zieda” viedokli diskusijā pārstāvēs biedrības padomes locekle Ieva Stokenberga.

Dalība sarunu festivālā “Lampa” ir daļēji segta ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par materiālu saturu atbild biedrība “Papardes zieds”.

Aktuālie piedāvājumi

JauniešiemAKTUĀLI

Konsultācijas

SkolēniemAKTUĀLI

Nodarbības